Local Bistron uusi sijainti ja vanha, taattu laatu

Jatkan edellisen postaukseni viitoittamalla tiellä ja kerron tämän kesän kivoista makumuistoista, joita on kertynyt jo hyvät määrät, kun olemme aktiivisesti hakeutuneet ulkoruokintaan, tilanneet ruokaa kotiin ja hakeneet noutoruokaa ravintoloista. Toki olemme kokkailleet myös itse; niistä kokemuksista on juttua Maustamista-blogissani.

Kävimme viikolla pyöräilemässä Joensuussa kauniissa kesäillassa ja nautimme illallisen Local Bistron terassilla. Local Bistro on juuri kesäkuussa avannut uudistettuna entisen ravintola Aadan tiloissa. Sisätiloihin emme tutustuneet, mutta ulkoterassilla viihdyimme omassa ylhäisessä yksinäisyydessämme, muut asiakkaat istuivat jostain syystä sisällä.

Ilta oli jo sen verran pitkällä, ettemme kolmen ruokalajin menua enää viitsineet ottaa, vaikka se houkuttelevalta näyttikin. Päädyimme tilaamaan Street Food -listalta Localin kalabagelin sekä bruschettan, jossa oli tomaattia kolmella tapaa ja Vesterbotten-juustoa. Lisukkeena oli vihreä salaatti.

Bageli oli herkullista ja lohi sen sisällä juuri oikean kypsyistä. Voiton vei kuitenkin tomaattibruchetan makusinfonia juustoineen, yrtteineen, sipuleineen ja makuöljyineen. Ja olihan se kekseliäämpi ja huiman paljon kauniimpi annos.

Sinänsä Local Bistro on vähän yllätyksetön kohde, se on aina yhtä erinomainen ruuan kuin palvelunkin suhteen.

 Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ravintolavaunun lämmin club sandwich salaatilla

Ravintola NES Lappeenrannan Rauhassa

Suomalaisen pitsan alkulähteillä - Kourulan Cup-Kahvila