Kerubin terassilla borssintapaisella keitolla

Salaattipöydän antimia Kerubin terassilla
Täytyy nyt rustata alta pois tämä edellinen Kerubin lounas, koska saattaa olla, että tänään homma toistuu. Kiinnostaisi kyllä enemmän testata kreikkalainen lounas Kreetassa, mutta keskipäivällä ydinkeskustassa on kauhia kuhina ja parkkiongelma; hankala liikkua autolla ja minun polveni venähtänyt ristiside on sitä mieltä, ettei pyörällä sinne asti siedä polkea. Mama valitsi siis Kerubin puhtaasti parkillisista syistä. Toivotaan, että kaalikeitto on hyvää. Pääruuaksi on possua ja härkää pippurikastikkeessa. Pitänee kurkata laariin ja tehdä päätös, tarvitsenko pääruokaa keiton lisäksi.

Sallaattia
Kerubin lounasta olen testannut vain kerran tähän mennessä. Silloin söimme keittolounaana borssikeiton, joka oli hyvää, mutta ei varsinaisesti vastannut käsitystäni borssikeitosta, ei väriltään tai maultaan. Salaattipöytä oli ihan piristävä, ei mikään pelkkä raastepöytä.

Borssikeittoa olevinaan
Keittolounaan hinta on 7,90 euroa (pelkän salaattipöydän saisi 6,80 eurolla), pääruuan kanssa 9 euroa - ei siis varsin suuri ero, ottaako myös pääruaan. Pääruoka otetaan itsepalveluna altaasta. Terassi on viihtyisä, joskin melko kuuma, kun varjoon ei tahdo päästä kokonaan.

P.S. Olisi kiva saada Kreetan lounaslista nettiin. Voisi tulla niin suuri houkutus sitä lukiessa, että parkkiongelmat unohtuisivat... :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ravintola NES Lappeenrannan Rauhassa

Ravintolavaunun lämmin club sandwich salaatilla

Suomalaisen pitsan alkulähteillä - Kourulan Cup-Kahvila