Erilainen illallinen pietarilaisessa Tranc-Forcessa


Tilausnäyttö; hetki meni elektronisen tilausjärjestelmän opettelussa, mutta sitten homma lähti sujumaan kätevästi.

Pietarilainen ravintola Tranc-Force on melko mielenkiintoinen. Ravintolassa on elektroninen tilaussysteemi, joten kanssakäyminen tarjoilijoiden kanssa jää siihen, että tarjoilijat tuovat tilaukset pöytään. Tilauksia voi tehdä pitkin iltaa, lopuksi laitteelta tilataan lasku. Kussakin pöydässä on oma kortti, jolla tilaukset sinetöidään.

Miljöö on kiva, isolta seinältä tulee 3D-esitystä koko ajan täydellä syötöllä. Välillä olllaan Pohjoisnavalla, välillä Pietarissa, vedenalaisessa maailmassa tai avaruudessa.

Tilausnäytöltä voi illan aikana katsoa myös musiikkivideoita tai vaikka pelata tietokonepelejä naapuripöytiä vastaan.


Jauhelihapihvit, ankkaa


Erityisen pahanmakuinen alkupala, merenherkku. Annoksen ulkonäkökään ei oikein houkuttele. Yök! :D


Suharikit, pieni ja arvokas annos, mutta dippi oli kiva lisä


Voin suositella paikkaa yhtään empimättä! Erilaista, mielenkiintoista, menemme varmaan toistekin. Listalla ei kyllä ollut kovin kummoisia ruokia, eikä valikoimakaan ollut suuren suuri, mutta kyllä sieltä aina nyt jotain löytää syötäväksi, että toimii illallispaikkanakin. Ruuat olivat kotoisen makuisia, ihan hyviä ja kivaa vaihtelua ainaiseen raflasafkaan. Satuin tosin valitsemaan aika karmean alkupalan, joku merenherkkuannos se oli, jossa oli hurjan makuista oranssia vaahtoa päällä. Joko annos oli ykskantaan pahanmakuinen, tai sitten se ei vaan ollut minun makuuni... Hinnat olivat hieman korkeahkot paikoitellen, mutta eivät nyt suorastaan liian kalliit.


Kotoisen makuisia pöperöitä, feta-salaatti ja kananmaksakastike

Tunnelma oli hyvä koko illan ajan, musiikki soi melko kovalla nostattaen bilefiilistä. Ihan kohtuullista musaakin tuli välillä. Hieman poppia, hieman elektronista. Venäläistä musaa soittivat pyynnöstäni yhden kappaleen, mutta enempään eivät suostuneet. Tyttö höpisi jotain, ettei kuulu kyseisen illan konseptiin.

En tullut ajatelleeksi, olisiko tilausnäytön saanut englannikieliseksi... luultavasti. (Mikko vahvisti juuri, että olisi.) Eli kannattaa ehdottomasti käydä kokeilemassa ihan jo kokemuksen kannalta!

Netissä: http://www.trans-force.ru/defaultb2b.asp

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ravintola NES Lappeenrannan Rauhassa

Ravintolavaunun lämmin club sandwich salaatilla

Suomalaisen pitsan alkulähteillä - Kourulan Cup-Kahvila