Hirvi ja poro Joensuun Coikkiksessa


Paahdettua ankanrintaa alkupalaksi. Annos oli muuten mieleinen, mutta ankanrinnan rasvan olisi voinut paistettaessa sulattaa vähemmäksi. Annoksen ulkonäkö on kiva.


Serrano-vuohenjuustosalaatti. Annos ei ole kovin edustavan näköinen, kun vuohenjuusto näyttää annoksen päällä melko räjähtäneeltä. Myös kastike on vähän hujan hajan lautasella. Maku sen sijaan oli hyvä.


Hirveä Kokin suositukset -listalta. Tätä listaa ei löydy netistä. Vaikka annos oli hirveä, se ei kuitenkaan ollut hirveä, vaan oikein maukas.


Poro poro. Perunat ja sienilisäke maistuivat erinomaisilta, poro oli hieman liian kypsää ja kuivaa. Kastike oli kuitenkin ihan hyvä. Papujen joukkoon oli livautettu paprikaa, jonka kaivoin pois annoksestani. Tällä kertaa en tosin edes muistanut varmistaa, ettei annokseen kuuluisi paprikaa.

Coikkiksen sivut: http://www.coikkis.fi/

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ravintola NES Lappeenrannan Rauhassa

Ravintolavaunun lämmin club sandwich salaatilla

Suomalaisen pitsan alkulähteillä - Kourulan Cup-Kahvila