Casa Italia



Kuten edellisessä Helsinki-postauksessani kerron, ravintola Ora jäi meillä tällä reissulla jonotuslista-asteelle, ja meidän täytyi pikaisesti keksiä toinen ravintola perjantain illallispaikaksi; kello kävi jo kohti yhdeksää ja nälkä oli Helsinkiin junaillessa kasvanut kovaksi. Tripadviserin avulla ja sijaintinsakin ansiosta illallispaikaksi valikoitui ravintola Casa Italia.

Soitin ja sain varattua pöydän, tosin hyvin pienen pystybaaripöydän, mutta kuitenkin. Ravintola itsessäänkin on todella pieni, eikä siellä edes ole montaa pöytää, ja itse asiassa se on enemmänkin kuin italialainen viehättävä puoti, jossa voi syödä. Pienuus lienee syynä myös siihen, että siellä oli melkoisen kuuma. Kokemus oli kuitenkin kivan erilainen monella tavalla.

Mikä vähän yllätti, ravintolan henkilökunnasta kukaan ei puhunut suomea. Englannilla ja italialla mentiin siis. Vähän kuin ei oltaisi Suomessa oltukaan ;)

Maut olivat italialaisia, raaka-aineet laadukkaita ja tunnelma mukava. Mikään huippuravintola ei luonnollisestikaan ole kyseessä, mutta yksinkertaiset, maukkaat annokset toimivat. Puodista ostettiin myös muutama joululahja anopilleni.






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ravintola NES Lappeenrannan Rauhassa

Ravintolavaunun lämmin club sandwich salaatilla

Vöner eli vegaaninen döner