Ravintola Omega Viipurissa, Кафе Омега

Eräänä iltana - tai yön puolella kai siinä jo virallisesti mentiin - kaipasimme illallispaikkaa Viipurissa. Ja ehkäpä jotain menomeininkiäkin oli hakusessa. Varma tapa löytää paikka, joka on auki ja vastaa toiveitamme, on ottaa taksi alle ja jututtaa kuljettajaa. Alle kahdella eurolla huristellaan ja löydetään ravintola nälkäisille bilehileille. Tällä kertaa taksi vei ravintola Omegaan. Saslikki oli aivan mainiota, meno kuin neukkudiskossa ja sovetskoje shampanskoje ei maksanut juuri mitään, näin suomalaisen mittapuulla.

Nami, nami, nams!
Omegaan olisi ollut sisäänpääsymaksukin, mutta vältimme sen, kun kerroimme tulevamme illalliselle. Oikein hassunhauska ilta. Valitettavasti Omegaa ei löydy matkaoppaista eikä netistä, joten matkailija sinne varmaan hieman harvemmin eksyy. Tuona yönä olimme ainakin ainokaiset ulkomaalaiset.

Kommentit

Tanja Karppinen sanoi…
Nyt kesällä 2012 oli jälleen tarpeen löytää myöhään auki oleva ja ruokaa tarjoileva ravintola. Ehdotimme kuskille Omegaa.

Selvisi, että Omegaa ei enää ole, mutta sen tilalla on Oscar, jossa on myös menoa + ruokaa tarjolla pikkutunneille. Oscar on ilmeisesti jonkinlainen strippiklubi, mutta ainakin tuona iltana (helatorstai) mahdollisesta strippauksesta oli muistuttamassa vain tanko tanssilattian korokkeella.

Musiikki ja ruoka toimivat mainiosti, kuohuviini oli edukasta. Ei paha!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ravintola NES Lappeenrannan Rauhassa

Ravintolavaunun lämmin club sandwich salaatilla

Suomalaisen pitsan alkulähteillä - Kourulan Cup-Kahvila