Imatran Valtionhotellin venäläisvaikutteinen lista

Pääsiäisen tienoilla Imatran kylpylässä puljaamisen jälkeen herkuttelimme Imatran Valtionhotellin venäläisvaikutteisen listan antimilla. Maakuntien ravintoloiden kannattaisi suosia enemmänkin erilaisia teemalistoja, sillä muuten tarjonta on puuduttavan yksitoikkoista, kaikilla sama lista, samat maut.

Ja tällaisia herkkuja nautiskelimme:

Venäläinen salaatti

Zakuskalautanen
Valkosipulikanaa
Filee ala Stroganoff
Ruisleivitettyä ahventa
Kyllä kelpasi herkutella.Siinä kalpenivat peruslistojen grillipihvit ranskalaisilla ja paistettu lohet. Illan voittajaksi valittiin Mikon Filee ala Stroganoff. Siitä huolimatta, että tarjoilija epäili turhan haastavaksi suikaloidun lihan jättämistä mediumiksi, niin kokkipa yllätti ja teki työtä käskettyä; liha oli mehukkaan medium!

En tiedä, onko venäläistyylinen lista nyt ihan peruslistana vai kausiluonteinen, mutta tekisi mieli vielä toistamiseen pistäytyä, jäi muutama houkutteleva annos testaamatta. Sellainen moitteen sananen kuitenkin, että yksi tarjoilija pääsiäisperjantai-iltana ei vaan riitä tuon kokoiseen ravintolaan. Odottaa sai hitusen Suomi-normia enemmän, mutta onneksi meillä ei ollut minnekään kiire.

Valtionhotelli: http://www.rantasipi.fi/hotellit/imatran-valtionhotelli/fi_FI/etusivu/
ja Valtionhotellin ruokalistalle tästä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ravintola NES Lappeenrannan Rauhassa

Ravintolavaunun lämmin club sandwich salaatilla

Suomalaisen pitsan alkulähteillä - Kourulan Cup-Kahvila