Hotelli Moskovan Pivorama ja Panorama

Pihvi

Yövyimme Suomi-Venäjä-Seuran porukan kanssa Moskova-hotellissa maaliskuussa 2011. Hotellikokemuksestamme kertoo blogini Tanjan matkamittari, kyseiseen tekstiin pääsee tästä linkistä: Tanjan matkamittari: Majoitusta Pietarissa: Hotelli Moskova.

Mutta nyt asiaan, eli Pivoramaan ja Panoramaan: Matkan toisena iltana minä väsyneenä matkanjohtajana en jaksanut enää lähteä kaupungille syömään, vaan päädyimme Mikon kanssa illastamaan hotellin ravintolaan, Pivoramaan. Tuon kokemuksen perusteella en suosittelisi paikkaa kovinkaan innokkaasti.

Sushi

Alkupalasalaatit olivat ihan perushyvät, mutta pääruokien ja shampanjan kanssa ei käynyt yhtä hyvä tuuri. Mikko tilasi sushia eikä liiemmin pitänyt kalaisasta satsistaan. Liekö kala ollut jo tuoreutensa ehtoopuolella vai mikä lie. Mikosta ei tullut sushin ystävää tämän perusteella. Minulla oli (olevinaan) pihviä, mutta mutta. Ei se annos makunystyröitä hellinyt eikä vakuuttanut ulkonäölläänkään.

Kana-caesar
Kreikkalainen salaatti

Edellisenä iltana Pivoramasta hiukopalaksi haetut suharikit sen sijaan maistuivat!

Suharit

Tästä shampanjasta (Krimskoje) suosittelisin pysymään kaukana... teki tiukkaa juoda, mutta yhtä tiukkaa teki myös jättää rahanarvoista tavaraa juomatta.
Panoraman ikkunasta öistä Pietaria
Panorama-ravintola on vuorokauden ympäri auki ja sieltäkin saa ruokaa, mutta ruokaa emme tulleet testanneeksi, näkymät ja shampanja kyllä. Molemmat kelpasivat. Sovetskoje shampanskoje maksoi 500 ruplaa pullolta (maaliskuu 2011) ja näkymiä sai töllistellä ja kuvata ilmaiseksi. Harmi, ettei muistettu käydä napsimassa kuvia Panoramasta myös valoisaan aikaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ravintola NES Lappeenrannan Rauhassa

Ravintolavaunun lämmin club sandwich salaatilla

Suomalaisen pitsan alkulähteillä - Kourulan Cup-Kahvila