Tavallinen Torrero Joensuussa

Tapaksia: vasikankyljys, espanjalainen lihapulla ja perunamunakas
Joulun alla testasimme Joensuun uusimman ravintolan, espanjalaistyyppisen Torreron. Tavallinen paikka, tavallista ruokaa, tavallinen palvelu - eli siis ihan hyvä, kiva, bra, muttei mitään maata mullistavaa ja makunystyröitä räjäyttävää. ”Rosson hinnat ja laatu”, mutta kuitenkin uusi Joensuussa, joten kivaa vaihtelua sinänsä. Mainittavan arvoista on, että Torrero on ainoa ravintola Joensuussa, jossa tulee ennen varsinaisia tilattuja ruokia kokin tervehdys. Tällä kertaa se oli pieni tomaatti-vuohenjuustokeitto patonkipalan kera. Se oli maukasta ja iloinen yllätys. Ehkäpä maukkaimmat nautinnot tarjosivatkin juuri alkukeitto ja sitten churrot jälkiruokana.
Kokin tervehdyksenä tomaatti-vuohenjuustokeitto
Alkupalaksi tapaksia: tonnikalaleipää ja friteerattuja merenantimia valkosipuliaiolin kera

Lisää tapaksia: vihreä salaatti ja tomaatti-punasipulisalaatti
Grillipihvi
Entrecote
Patatas bravas
Churrot ja suklaakastike, nams!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ravintola NES Lappeenrannan Rauhassa

Ravintolavaunun lämmin club sandwich salaatilla

Suomalaisen pitsan alkulähteillä - Kourulan Cup-Kahvila