Suzan jälleen uudessa paikassa

Kuva ei liity tapaukseen, mutta on sentään otettu samalta puolelta rataa, kuin missä Suzan sijaitsee. :)
Olimme eräänä päivänä liikenteessä lounasaikaan. Oli hurja nälkä, kun bongasimme Suzanin kyltin "Lounas-buffet 7,50". Suzan on aikaisemmin tunnettu lähinnä kebab-pitseriana, joten tätä piti kokeilla. Lähdimme siis kyltin osoittamaan suuntaan ja ohitettuamme läjän autoliikkeitä ja muita erikoisliikkeitä, kurvasimme Suzanin pihaan. Onkohan se osoite nyt tuo Puhakankatu... kun niin monta eri sijaintia on Suzanilla ollut, että Googlekin tarjoaa useampaa. Ainakin joskus se oli Sammonlahdessa, sitten Tapulissa. Onkohan tämä alue nyt sitten virallisesti Myllymäkeä...

Päivän menu oli monipuolinen, mutta meidät lounaspöytään houkuttelivat erityisesti spaghetti bolognese ja tonnikalapannupitsa. Salaattipöydässäkin oli vaikka mitä, ainakin kymmentä sorttia alkupalaa, kasvista, raastetta, lisäkettä ja salaattia.

Paikka oli iso, mutta syömässä oli vain muutama heppu meidän lisäksemme. Harmillista, sillä ruoka oli hyvää ja sitä näytti olevan runsaasti padoissa. Jonkin verran lounaskuppiloissakin syöneenä voin sanoa, ettei maistelemani ruokalajit olleet aivan sen perinteisimmän lounaskuppilan safkan makuisia, josta pinnat Suzanille. Eivät kuitenkaan pelottavan erilaisia myöskään pera perusjätkille. Bolognese-kastike oli miedosti tulinen, hyvät mausteet, kivan makuinen. Hurjasti olisi himottanut maistaa myös lihapataa, mutta siinä oli yhtä paljon värikkäitä paprikan paloja kuin lihapalojakin, joten se ei mahalleni sopinut, mutta tuoksu vain oli niin huumaava. Mikko maistoi ja totesikin, että maistuu ihan ulkomailta. Tämä hyvä.

Harmi, etten kuvannut annoksiamme. Mielessä kävi, mutten siinä hetkessä viitsinyt, kun oli setä selän takana ja seuraavassa hetkessä osa ruuasta olikin sitten ehtinyt jo parempiin suihin, joten aina niin loistavasta kuvamateriaalistani ette tällä kertaa valitettavasti pääse nauttimaan.

Lounas Suzanissa oli hyvä kokemus. Suosittelen kokeilemaan!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ravintola NES Lappeenrannan Rauhassa

Ravintolavaunun lämmin club sandwich salaatilla

Suomalaisen pitsan alkulähteillä - Kourulan Cup-Kahvila