Itse asiassa Rosson pitsa on aika hyvää

Mikon pitsa
Itse asiassa Rosson pitsa on aika hyvää. Pidän erityisesti pannupitsasta. Vaikka moni moittii Rosson raastepöytää yksipuoliseksi, ei mielestäni siinäkään mitään suurta vikaa ole, ehkä liian kuivat patongin palaset, mutta menettelevät raasteiden ja maistuvan sinappisalaattikastikkeen kanssa. Koska tykkään ruualla syödä aina jotain tuoretta, on Rossossa syönti siinä mielessä edukas valinta, että säästyy alkupalakustannuksilta, jos raastepöytä riittää alkajaisiksi.
Tanjan pannupitsa
Tällä kertaa meille olisivat kuitenkin maistuneet alkuun raastepöydän lisäksi focaccia-leivät. Tilasimme yhden annoksen puoliksi. Pitsojen saapuessa olimme kuitenkin vielä leipiämme vailla. Tarjoilija kysyi, toisiko hän leivät vaikka pitsojen jälkeen. Heh, no ei kiitos. Ne tilattiin alkupalaksi, ruokaa odotellessa syötäviksi.
Nams!
Korvaukseksi tarjoilija ehdotti kahvia tai jäätelöä. Kumpaakaan en halunnut, Mikko otti jäätelön ja sai minunkin "korvauspalloni". No, ei korvannut kovin kummoisesti alkupalan puutetta...
Hyvittelyjäätelö

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ravintola NES Lappeenrannan Rauhassa

Ravintolavaunun lämmin club sandwich salaatilla

Suomalaisen pitsan alkulähteillä - Kourulan Cup-Kahvila