Pizzeria Capero Savonlinnassa, erikoisuutena valkosipulikuppi

Talon Sonni  9,90e (7,00e)
Naudanliha, punasipuli, suolakurkku, smetana
Kesäisellä Savonlinnan reissullamme kävimme syömässä Pizzeria Caperossa. Alkusalaattipöytä oli kiva, vaikka se hyvin perinteinen raastepöytä olikin. Pääruuaksi tilasin pastaa, Mikko pitsaa, ja lisäksi otimme yhteisen valkosipulikupin.

Tagliatelle
  Tonnikala-chilitomaatti, oliivi, kapris, sipuli, valkosipuli  7,70e (5,80e)
Pitsa oli erinomaista, pastakin ihan hyvää - varsinkin kun lisäsi rutkasti valkosipulia, joten hinta-laatu alkaa olla kohdillaan, kun annokset ovat luokkaa 7-9,90 euroa. Punkkukin oli inhimillisen hintaista.

Valkosipulikuppi 1,50 euroa

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ravintolavaunun lämmin club sandwich salaatilla

Biisoniareenan pitsaa Uukuniemellä

Vöner eli vegaaninen döner