Bottega Italiana, maaliskuun makuja

Täytettyä vasikkaa

Varsin kelpo illallisen nautimme Lappeenrannan Bottega Italianassa maalikuussa 2011. Äyriäisalkupala oli hyvää, ehkä enemmän sitruunaa olisin kaivannut - ja vähemmän paprikaa. En arvannut tilatessani kysyä, sisältyykö äyriäissalaattiin paprikaa, ei käynyt sellainen edes mielessä. Mikon tomaatti-mozzarellasalaatti oli aika peruskamaa, mutta maistuvaa.

Äyriäissalaatti
Pääruuaksi söin äyriäisrisoton, joka oli ehkä hieman mauton ennen kuin lisäsin siihen kunnolla parmesaania. Ja kyllä äiti, tiedän ettei äyriäisten, etenkään katkarapujen, kanssa yleensä laiteta parmesaania, mutta minustapa se vaan sopii myös niille. En enää muista, tuliko parmesaani automaagisesti vai pyysinkö sitä. Veikkaan, että kysyivät haluanko, ja totta maar minä haluan.

Tomaatti-mozzarellasalaatti

Mikko piti liha-annoksestaan suuresti, ja mainitsi, että makukokemus oli jotain aivan muuta, kuin edellisellä kerralla, jolloin jäi melko valjut fiilikset. Liha oli muistaakseni vasikkaa, joka oli täytetty kinkulla ja juustolla.

Äyriäisrisotto

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ravintola NES Lappeenrannan Rauhassa

Ravintolavaunun lämmin club sandwich salaatilla

Suomalaisen pitsan alkulähteillä - Kourulan Cup-Kahvila