Linnoituksen krouvissa uusi keittiömestari!

Parsaa alla. Ja yllä näkymä krouvin terassilta.
Vietimme hieman isommalla porukalla kesäkuista iltaa tohtorikaronkan merkeissä Linnoituksen krouvissa. Aikaisempiin krouvi-kokemuksiini viitaten mainitsen heti, että Linnoituksen krouvin uudella keittiömestarilla Ulla Liukkosella on jo hyvin lyhyessä ajassa ollut positiivinen vaikutus krouviin.

Paistetut muikut, nam!
Iltamme alkaa mukavasti, kun Ulla tulee kertomaan, mitä tänään kannattaa valita. Muikut ovat aivan tuoreita, korvasienet eilen poimittuja - omin pikkukätösin. Sienikeittoa menee monelle alkupalaksi, itse päädyn parsaan. Muikut otan pääruuaksi. Kaikki sujuu, ruoka on hyvää; tuoreista raaka-aineista, puhtaita makuja, ei turhia krumeluureja.

Meinasin unohtaa mainita: keittiön tervehdys
Innolla odotan Lappeenrannan elokuisen Venäläisen viikon (16.-22.8.2011) ruokalistaa; krouvi on luvannut osallistua viikon tarjontaa venäläisvaikutteisella menulla. Lisäksi krouvissa on venäläisen taitelijan näyttely esillä samaan aikaan. Hyvä krouvi!

Sienikeittoa ja talon leipää

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ravintola NES Lappeenrannan Rauhassa

Ravintolavaunun lämmin club sandwich salaatilla

Suomalaisen pitsan alkulähteillä - Kourulan Cup-Kahvila