Ihan järjettömän kiireinen viikko meneillään, mutta tässä pikainen ravintolasuositus tulevalle viikonlopulle: ravintola Wolkoffin Argentiina-viikot vielä tänään ja huomenna, suosittelen ehdottomasti! Ja muistakaa pöytävaraus, ainakin viime lauantaina parhaasen illallisaikaan olivat pöydät täynnä.
|
Keittiöntervehdys |
|
Miulla alkupalaksi kyyhkyä. |
|
Mikolla alkupalaksi mustekalaa. |
|
Pääruuaksi molemmilla pihviä, lisäkkeenä perunaa sekä valkosipulipyree. |
|
Ja pihvin kanssa tietenkin chimichurri-kastike. Lisäksi oli myös valkosipulimajoneesia. Kuuluivat pihviannoksiin. |
|
Unohtamatta erittäin hyvää argentiinalaista punaviiniä, rypäle tietenkin Malbec ;) |
Tähän illalliseen sopisi vanha mainoslause "Niin hyvää, ettei sanotuksi saa!".
Wolkoff vaan yksinkertaisesti on hyvä ravintola, Lappeenrannan paras. Onnistumisia kerta toisensa perään.
Alkupalavalinnoistamme mustekala-annos oli mielenkiintoisempi
ja mauiltaan monipuolisempi kuin kyyhky, joka sekin oli kuitenkin
mainio.
Argentiina-viikkojen pihviannokset olivat kovasti mieleemme. Tosin Argentiinaan verrattuna pihvi oli pieni, mutta maut sitäkin suuremmat. ;) Chimichurri oli yksi parhaista, mitä olen maistanut.Ja valkosipulipyre sopi paremmin kuin hyvin kokonaisuuteen!
Lyhyestä virsi kaunis, käykää kokeilemassa, jos vielä ehditte. Wolkoff on toki kokeilemisen arvoinen ilman Argentiina-viikkojakin.
Kommentit