Tikkalan paras ruokaravintola, Hekariin
Possusaslikkiannos by Hekariin |
Kovin on kotikutoinen tunnelma, kun kassatyttö hihkaisee tilauksemme saatuaan "Isiiiii!", ja Olaf-isi siirtyy armenialaisen kokin kanssa keittiön puolelle. Kassatytön äiti, Heldi, puuhailee kassan takana.
Tilaamamme valkosipulileivät osoittautuvat suhareiksi (grenki, grenotchki, suhariki) eli Venäjällä ja muualla Itä-Euroopassa suosituiksi öljyssä/rasvassa paistetuiksi ruisleipäpaloiksi, joissa on kyytipoikana raakaa valkosipulia. Lisäksi annokseen kuuluu kermaviili-tillidippi. Aivan ihanaa. Tätä on kaivattu!
Valkosipulileivät |
Grillikylkiannos |
Kaiken kaikkiaan nautimme ruuasta ja ihanasta kesäillasta Tikkalassa kuutostien varressa sijaitsevassa Hekariin-ravintolassa. Täytyy vain toivoa, että paikallisten lisäksi satasta ohi ajavat tuhannet autot pysähtyvät ruokailemaan ja tekemään ostoksia - Hekariin kun on ravintolan lisäksi lähikauppa. Aukioloajatkin ovat vähintään riittävät, klo 9-21. Suosittelen, tsemppiä vaan, Hekariin!
Yle on uutisoinut asian: http://yle.fi/uutiset/kassan_baarin_viereen_tikkalaan_armenialaisravintola/6186020
Kommentit