Perjantai-illan lumuilut @ Lumu
Köyhät Ritarit 6.20 Köyhät ritarit Lumun tapaan, marinoituja kauden marjoja ja jugurttivaahtoa. |
Huomasimme Lumussa vaihtuneen listan ja tästä ilahtuneina lähdimme testaamaan uuden listan antimia. Lumu oli lauantai-iltana yhdeksän maissa jokseenkin täynnä. Pöytä kahdelle löytyi kuitenkin.
Aloitimme Lumun tapaan leipäpöydästä ja jatkoimme lumuksilla. Valitsimme yhteiseksi kolme lumusta: maksaa ja sieniä, marinoituja muikkuja ja paahdettua saaristolaisleipää sekä punajuurta ja vuohenjuustoa. Nyt listalla ihan luki, että lumukset ovat kahden suupalan kokoisia, eli niistä kustakin riitti juuri ja juuri kahdelle jaettavaksi.
Kolme lumusta, 12 euroa. |
Koivunmahlaa kossun kera sekä ilman. |
Siikaa ja perunaa 20.40 Pannulla paistettua kokonaista siikaa, Skonenperunaa ja kevätsipuli-voikastiketta. |
Possunkylkeä ja perunasalaattia 19.80 Pariloitua ylikypsää luutonta porsaankylkeä, lämmintä perunasalaattia ja olutkastiketta. |
Pääruuista erityismaininta menee siika-annokselle. Parempaa siikaa ei kai olla koskaan syöty! Kevätsipuli-voikastike sopi täydellisesti siialle. Myös possunkylki oli hyvää, mutta vain tavan hyvää, ei mitään maita mullistavaa. Edellisen listan sipulipihvi vie kyllä voiton tästä liha-annosten sarjassa.
Kommentit