Wolkoffin lounas oli jälleen aivan huippu!

Kävimme tänään jälleen lounaalla Wolkoffissa. Alkupalaksi maistuivat marinoidut pavut ja muut herkut normaaliin tapaan. Keittona oli hapankaalikeitto, joka oli tooosi maukasta.

Pääruuaksi otin uuniperunan savulohitäytteellä ja Mikko otti kreikkalaisen jauhelihapihvin tzazikilla. Kreikkalaiset vaikutteet jauhelihapihviin tulivat pinaatista, aurinkokuivatusta tomaatista ja fetajuustosta. Nams!

Molempien ruoka oli jälleen aivan vertaansa vailla. Ja vaikka maha oli alkupalojen sekä keiton ja tuoreen leivän jälkeen melko täynnä jo valmiiksi, söimme annoksemme viimeiseen palaan. Onneksi Wolkoffin lounasannokset on tehty kohtuudella, ovat pääruuan koossa huomioineet runsaat alkupalat.

Ruhtinaallisen lounaan saa kympillä. Miljöökin on viihtyisä, etenkin kesällä, kun lounaan voi nauttia sisäpihalla. (Olisikin jo kesä!)

Tänään ravintola oli niin täynnä, että istuimme kahden muun seurueen kanssa yhteisessä pöydässä. No, en ihmettele suosiota :)

Kommentit

Tanja Karppinen sanoi…
Hih, nyt on kesä, ja varmaankin pääsee jo Wolkoffin sisäpihalle lounaalle. Sinne siis joku päivä piakkoin :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ravintolavaunun lämmin club sandwich salaatilla

Biisoniareenan pitsaa Uukuniemellä

Vöner eli vegaaninen döner