lauantai 15. lokakuuta 2011

Cat Pietarissa, voin suositella!

Ja paljon valkosipulia!!!
Cat on aina vierailemisen arvoinen, kun Pietarissa ollaan. Meidän makuumme turhan tuhdisti joissain ruuissa on korianteria, mutta opettelemme (ehkä emme kuitenkaan opi) makuun hiljalleen. ;)

Todella mukavan päivällishetken vietimme Catissä heinäkuun viimeisenä viikonloppuna kesällä Piian ja Tomin kanssa. Ruoka oli erilaista ja hyvää, sitä oli jopa liikaa ja jälkiruoka oli tappaa meidät nauruun, niin kummallista se oli. :D

Ja seuraavan kerran naurukuolema meinasi tulla kotimatkalla Allegrossa, sen verran hyvät valkosipulit ruuissa oli ollut, että itsekin itsemme haistaen nauroimme kanssamatkalaistemme nautinnolle.

Sallaatti
Hatsapuri
Hekkusienissä oli ihan parhaasti valkosipulia!

Pataruokia piisaa

Näistä jälkiruokapalasista olisi riittänyt vaikka isommallekin seurueelle, koska a) ne olivat pahoja b) ne olivat kovia c) niistä löytyi lankaa d) korvapuustinnäköinen viritys ei ollut iha kamalan pahaa, muttei sekään hyvää ollut. :D
Myös ystäväni Ville Khaapasalo vierailee Catissa, silloin kun hän sattuu piipahtamaan Pietarissa.

Edellinen vierailu Catissa: Кэт

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Löysin tämän blogin valitettavasti vasta Pietarin matkamme jälkeen:( Ruokailimme Catissa 6.7.2012 ja jälkkäriksi söimme juuri tuon samaisen annoksen. Olen samaa mieltä siitä, että olisi riittänyt yhdestä annoksesta kahdellekin. Makuasioistahan ei voi kiistellä, mutta nuo korvapuustin näköiset olivat juuri sopivan lämpimiä, ehkä maku tuli esiin osin senkin takia. Mustista pötköistä tulivat mieleen ensin näin manselaisena tietenkin mustamakkara, mutta maku ok. Nuo tikuissa olevat antoivat hampaille töitä ja otsani odottaa pähkinä/mantelinäppyjen puhkeamista, mutta tykkäsin.

Possusaslikkien seuraksi otimme grillattuja vihanneksia ja ne veivät kielen mennessään! En tiedä millä oli maustettu, mutta todella hyvää!

t. keittäjätäti

Tanja Karppinen kirjoitti...

Odotan innolla seuraavaa kertaa, kun pääsen syömään Catiin, koska uskon, että nyt Georgiassa vieraileena tunnen georgialaista ruokakulttuuria toisella tavalla ja osaan jo etsiä listalta omia suosikkejani sekä vertailla ruokaa "aitoon" georgialaiseen.

Pietarissahan on paljon muitakin georgialaisia ja itämaisia ravintoloita, joissa saa samantyylistä herkullista itäkeittiöiden ruokaa. Onkohan Helsingin seudulla yhtään tällaista ravintolaa? Ainakaan maakunnista ei kokemuksieni perusteella löydy...

Paitsi, että Pohjois-Karjalaan, Tikkalaan (lähelle mökkiämme) on tulossa etninen ravintola, jossa tulee olemaan armenilaissyntyinen kokki. Täytyy toivoa, että ruoka on rohkeasti etnistä ja hyvää, siinä olisi jo mainio mökin lähikuppila!