Särkisalmen Lohikontissa muikkuja ja lohta


Alla Mikon annos, pestolla täytetty lohi yrttiviipaleperunoilla. Yrttiviipaleperunat saavat erityiset kehut, ne olivat tosi herkut; reilusti yrttien makua. Plussaa myös kasvisten määrästä. Kalapala oli ehkä pienehkö, myös hieman turhan suolainen. Annoksessa käytetty pesto tuli suoraan purkista, mutta tuskin monet perusraflat rupeavat itse vääntämäänkään.

Alla minun annokseni, paistetut muikut pottumuusilla. Pottumuusi oli Mummon muusia, ei pahaa sinänsä, ravintolassa vaan olisi kuvitellut saavansa "oikeaa" muusia. Muikutkaan eivät olleet tuoreita, vaan pakkasesta, näin miulle kerrottiin, mutta se ei makua haitannut. Maistuivat mainiosti! Kermaviilikastikkeen tai jonkin sellaisen raikkaan tillikastikkeen annos olisi kyllä kaivannut. Onneksi oli sentään sitruunaa. Myös tälle annokselle plussaa kasvisten määrästä. Muutenkin annos oli alkusalaattipöytineen tosi runsas, ja Mikko sai sen viimeistellä, kun miun mahaani ei mahtunut.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ravintola NES Lappeenrannan Rauhassa

Ravintolavaunun lämmin club sandwich salaatilla

Suomalaisen pitsan alkulähteillä - Kourulan Cup-Kahvila